Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Fitting Link library
August 25, 2017
4:35 pm
Avatar
Luke Luke

Forum Posts: 5
Member Since:
June 25, 2014
Thanked 0 times in 5 posts
Reputation: 29
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello Ness,

thank you for your help. I wanted a general fittings review in project mode, just to check things in a project view and not cabinet by cabinet …

BR,

Luka 

August 23, 2017
8:01 am
Avatar
Ness

Forum Posts: 1721
Member Since:
October 4, 2012
Thanked 503 times in 1721 posts
Reputation: 21186
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Luke,

Sorry to get back so late.

To answer your question, you can’t display hardware in Project Mode, only in cabinet edit mode.

In general projects are only for display purposes so hardware is not required.

Why do you need to display them ?

All the best,

Ness

The following users say thank you to Ness for this useful post:

Luke Luke
August 20, 2017
3:08 pm
Avatar
Luke Luke

Forum Posts: 5
Member Since:
June 25, 2014
Thanked 0 times in 5 posts
Reputation: 29
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Ness,

I’m having a similar problem regarding fittings view, only I’m in the project mode/view and not “solo cabinet mode”. I can’t seem to find an option to display fittings when in 3D project mode, where multiple cabinets are displayed. 3D Toolings option is grayed out. Thank you for any tips …

BR,
Luke

May 23, 2016
5:22 am
Avatar
Ness

Forum Posts: 1721
Member Since:
October 4, 2012
Thanked 503 times in 1721 posts
Reputation: 21186
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Gabby,

You probably have the fittings 3D display disabled.

To enable it, when it the 3D mode, click the display hardware button/toggle :

display-hardware.jpgImage Enlarger

Hope this is helpful.

All the best,

Ness

sp_PlupAttachments Attachments

The following users say thank you to Ness for this useful post:

Gabriel Lichauco
May 22, 2016
11:27 pm
Avatar
Gabriel Lichauco

Forum Posts: 18
Member Since:
October 22, 2015
Thanked 0 times in 18 posts
Reputation: 93
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Ness,

We seem to have encountered a problem with the fitting link library in our licensed program. I recently restored some new fittings from a new file. When I tried to apply it in a current project, it didn’t reflect in the exploded/3D image. Could there be a function that I may have missed it out or an option to disable/able the fitting link? 

Thanks

Gabby

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 64

Currently Online:
8 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

terry: 253

mark nichols: 119

jimbouk: 105

Christopher Paré: 97

syslab: 93

Jack Travis: 66

Duayne Naugle: 63

Peter Brown: 62

Rafal Meckovski: 58

Thusitha Karunatilake: 55

Member Stats:

Guest Posters: 2

Members: 87861

Moderators: 4

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 8

Topics: 965

Posts: 5734

Newest Members:

Adam Moulton, Daniel McMahon, Brian Prevost, Clay Penland, Erna Canahuati, gil rozen, István Hajdu, Kevork Indzhiyan, James Shackelford, Steven Magee

Moderators: michel melon: 241, D-Alexandre: 121, admin: 0, urbanelement: 0

Administrators: Ness: 1721, Stefan: 608, Carole Bosy: 19