Libraries all gone|Forum|WOOD DESIGNER

Avatar
Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed sp_TopicIcon
Libraries all gone
Avatar
Alex

Forum Posts: 1751
Subscriber Since:
January 20, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
4
May 18, 2020 - 4:20 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi ,

  • Close Polyboard
  • Go to Polyboard Userdata files (follow screenshoot copy and paste)

%APPDATA%\Boole & Partners\PolyBoard 7

PBappdata.pngImage Enlarger

  • Delete Userimage.bmp (don’t close it)
  • Open new explorer Go in PB-lib folder ( on desktop) and go into setup Folder
  • Copy Userimage.bmp then paste in %APPDATA%\Boole & Partners\PolyBoard 7 Folder

Now you can restart PB all should be OK!

Cheers, Alexandre

sp_PlupAttachments Attachments
Avatar
Stu Robertson
Forum Posts: 104
Subscriber Since:
December 7, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline
3
May 17, 2020 - 10:49 pm
sp_Permalink sp_Print

Hi Alex,

We are running 7.02c Pro Version.  We have this on 3 machines so we copied the libraries from one of the other computers and re installed on my pc so they are now good to go, however the quick design boxes won’t open properly, they did this just prior to all the libraries disappearing last week.

How do I reinstate these?

Stu 

Avatar
Alex

Forum Posts: 1751
Subscriber Since:
January 20, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
2
May 15, 2020 - 10:42 am
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi,

  • Which version are you using? 6 or 7 ? demo? Pro or Pro-PP ? And which version of the libraries ?
  • Did you start the correct version? Because if you using PB v6, and you then install PB v7 after, shortcuts on the desktop will now start v7 by default, and if don’t install Q.D. for PB v7 you don’t have the libs.
  • Have you moved or deleted you lib folder by default installed on your desktop?

If moved, just give the new position of folder’s lib, mat and textures in Tools > Folder > Parameters

Lib.pngImage Enlarger

If deleted, you have lost your work! Sorry

Did I understand correctly your problem?

Cheers, Alexandre

sp_PlupAttachments Attachments
Avatar
Stu Robertson
Forum Posts: 104
Subscriber Since:
December 7, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline
1
May 15, 2020 - 2:06 am
sp_Permalink sp_Print

My quick design library shortcuts on the screen disappeared last week and today Polyboard has totally re set itself back to French language and Default settings with all my libraries etc have all gone.

What has happened here?

Forum Timezone: Europe/London
Most Users Ever Online: 256
Currently Online:
Guest(s) 23
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Ness: 1939
Tom Cleaver: 162
mark nichols: 160
brendan kavanagh: 136
Conor Devoy: 132
Duayne Naugle: 130
Stu Robertson: 104
Zaheer Abbas: 86
Robert Coxhead: 63
Patrick Maylor: 60
Newest Members:
Kate Polak
zorsim
Janio Soares
Kitchen Jockey
pg_panel7
hadialnajjar
Isaac
butnariu daniela
Yosi Siboni
dziekan
Forum Stats:
Groups: 2
Forums: 7
Topics: 2098
Posts: 11485

 

Member Stats:
Guest Posters: 4
Members: 259
Moderators: 0
Admins: 11
Administrators: Stefan, Michel, Carole, Alex, admin, Laly, ipatrick, Crystal, Fatima, Darren, Isaac