Avatar

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Polyboard cannot display 3D
June 10, 2018
8:41 am
Avatar
D-Alexandre
FRANCE

Forum Posts: 121
Member Since:
January 20, 2017
Thanked 61 times in 121 posts
Reputation: 2132
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Antony,

During the update procedure, there is also an update of some DirectX components, which also fixes various display problems.
The update does not modify your library.
I do not remember exactly every change made with updates ….
There was patch update on the post-proccesor and hardware positioning since 6.05d for example.
You can get further information on updates here too.
All the best, Alexandre
June 8, 2018
5:39 pm
Avatar
Antony S Brighton

Forum Posts: 51
Member Since:
October 19, 2015
Thanked 0 times in 51 posts
Reputation: 258
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi

It got alright today. I don’t know how but working now. Thanks.

BTW the error was IDirect3D9;;Createdevice() : Unspecified error

If I upgrade to the latest version will I loose all my library….? what are the advantages of the new version….

Thank you 

Antony S Brighton

June 7, 2018
12:31 pm
Avatar
D-Alexandre
FRANCE

Forum Posts: 121
Member Since:
January 20, 2017
Thanked 61 times in 121 posts
Reputation: 2132
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

i see you use 6.05d

can you try to update your polyboard verssion 6.05d to 6.05h1

Polyboard download page here

download and install, 

and tell us if you still have this message

All the best, Alexandre

June 7, 2018
11:38 am
Avatar
Stefan

Forum Posts: 608
Member Since:
November 8, 2013
Thanked 121 times in 608 posts
Reputation: 6070
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Antony, can you type here what the error message says. It’s a bit too small to read in the image. Thanks

June 6, 2018
6:01 pm
Avatar
Antony S Brighton

Forum Posts: 51
Member Since:
October 19, 2015
Thanked 0 times in 51 posts
Reputation: 258
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi stefan,

I’m suddenly have a problem in displaying 3D.. tried side by side but not working. Can you please guide me to get over it

3D-Error.JPGImage Enlarger

Thanks 

Antony S Brighton

sp_PlupAttachments Attachments
Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 64

Currently Online: emre sozen
7 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

terry: 253

mark nichols: 119

jimbouk: 105

Christopher Paré: 97

syslab: 93

Jack Travis: 66

Duayne Naugle: 63

Peter Brown: 62

Rafal Meckovski: 58

Thusitha Karunatilake: 55

Member Stats:

Guest Posters: 2

Members: 87839

Moderators: 4

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 8

Topics: 964

Posts: 5733

Newest Members:

cvxcvxcv cvcv, Mansukh Sapra, BAyasgalan Re, erwin anthony, Kasen Tyson, Pieter Barnard, Fausto Devecchi, Sherry Lincoln, Titi Lucas, titi Lucas

Moderators: michel melon: 241, D-Alexandre: 121, admin: 0, urbanelement: 0

Administrators: Ness: 1721, Stefan: 608, Carole Bosy: 19