Avatar
Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Project mode question
Avatar
terry

Forum Posts: 253
Subscriber Since:
January 14, 2014
Thanked 19 times in 253 posts
Reputation: 1747
sp_UserOfflineSmall Offline
5
January 28, 2014 - 3:24 pm
sp_Permalink sp_Print

Thanks Ness

That worked. Many thanks

 

terry

Avatar
Ness

Forum Posts: 1936
Subscriber Since:
October 4, 2012
Thanked 547 times in 1936 posts
Reputation: 23364
sp_UserOfflineSmall Offline
4
January 28, 2014 - 3:19 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Try clicking the menu : View>Tool Bars and Docking Windows > Initialize Windows Layout.

This should set up the original Tool bars display.

Image here

https://screencast.com/t/NWgKbwebP

 

test.pngImage Enlarger

sp_PlupAttachments Attachments

The following users say thank you to Ness for this useful post:

terry
Avatar
terry

Forum Posts: 253
Subscriber Since:
January 14, 2014
Thanked 19 times in 253 posts
Reputation: 1747
sp_UserOfflineSmall Offline
3
January 28, 2014 - 2:25 pm
sp_Permalink sp_Print

Hi Yes I understand that and thanks

 

Ive opened a new project in project mode. Ive added a ‘new’ model cabinet…….but it doesn’t show up in the left hand

menu like it does in Ness video ‘assembling cabinets’ at 0.55 seconds. In fact i don’t even have a sub menu of cabinets down the

left hand side? 

Have tried to do a screen grab pic but it won’t let me upload a tiff picture

 

 

 

Avatar
Ness

Forum Posts: 1936
Subscriber Since:
October 4, 2012
Thanked 547 times in 1936 posts
Reputation: 23364
sp_UserOfflineSmall Offline
2
January 28, 2014 - 1:36 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi Terry,

Make sure you’re in Project mode. If you are in Cabinet mode you don’t have the same options.

To start Project mode use either the menu File>New Cabinet or click the New Project button on the upper left.

 

Avatar
terry

Forum Posts: 253
Subscriber Since:
January 14, 2014
Thanked 19 times in 253 posts
Reputation: 1747
sp_UserOfflineSmall Offline
1
January 28, 2014 - 12:51 pm
sp_Permalink sp_Print

Hi Ness

Re the video you made titled ‘assembling cabinets’ Im trying to do similar things. At 0.55 seconds I’ve noticed you’ve got 

a left hand sub menu (where models are stored) and a right hand properties menu. These are not showing up for me.

Any help?

 

Terry

Forum Timezone: Europe/London
Most Users Ever Online: 256
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
terry: 253
mark nichols: 149
Tom Cleaver: 124
jimbouk: 105
syslab: 97
Christopher Paré: 97
Kerf Works: 96
Duayne Naugle: 92
Conor Devoy: 91
Jack Travis: 77
Newest Members:
M T
sachal jawad
sachal jawad
Fran Martin
Mansoer Cupido
Stefan Steenkamp
Aditya Sharma
Clinton Koopman
Joseph Kollar
Uni Ver
Forum Stats:
Groups: 2
Forums: 8
Topics: 1512
Posts: 8359

 

Member Stats:
Guest Posters: 4
Members: 127682
Moderators: 0
Admins: 11
Administrators: Ness, Stefan, michel melon, Carole Bosy, Alex, admin, Laly, ipatrick, Fatima, Crystal, Jem Turner