Avatar
Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Quick design toolbars
Avatar
Ness

Forum Posts: 1862
Subscriber Since:
October 4, 2012
Thanked 532 times in 1862 posts
Reputation: 22617
sp_UserOfflineSmall Offline
7
April 3, 2019 - 2:28 pm
sp_Permalink sp_Print

OK I’ll call you now.

Best regards,

Nes

Avatar
Jan Van der Heyden
B-2550 Kontich Belgium

Forum Posts: 11
Subscriber Since:
May 18, 2014
Thanked 0 times in 11 posts
Reputation: 60
sp_UserOfflineSmall Offline
6
April 3, 2019 - 2:19 pm
sp_Permalink sp_Print

yes

Avatar
Ness

Forum Posts: 1862
Subscriber Since:
October 4, 2012
Thanked 532 times in 1862 posts
Reputation: 22617
sp_UserOfflineSmall Offline
5
April 3, 2019 - 2:02 pm
sp_Permalink sp_Print

Hi Jan,

Are you around now for a quick TeamViewer session?

Ness

Avatar
Jan Van der Heyden
B-2550 Kontich Belgium

Forum Posts: 11
Subscriber Since:
May 18, 2014
Thanked 0 times in 11 posts
Reputation: 60
sp_UserOfflineSmall Offline
4
April 3, 2019 - 1:46 pm
sp_Permalink sp_Print

Hi Ness,

Maybe you can take over via teamviewer?

Jan

Avatar
Jan Van der Heyden
B-2550 Kontich Belgium

Forum Posts: 11
Subscriber Since:
May 18, 2014
Thanked 0 times in 11 posts
Reputation: 60
sp_UserOfflineSmall Offline
3
April 3, 2019 - 1:34 pm
sp_Permalink sp_Print

Hi Ness,

I just tried it and i closed al my programs and started polyboard again but nothing changed. Still no icons.

With regards 

Janconfused

Avatar
Ness

Forum Posts: 1862
Subscriber Since:
October 4, 2012
Thanked 532 times in 1862 posts
Reputation: 22617
sp_UserOfflineSmall Offline
2
April 3, 2019 - 1:22 pm
sp_Permalink sp_Print

Hi Jan,

Try this:

In the Polyboard Libs folder go to the Setup sub folder.

Double click the Polyboard7-libs.reg file and answer “yes” to allow registre modifications.

Keep us updated.

All the best,

Ness

Avatar
Jan Van der Heyden
B-2550 Kontich Belgium

Forum Posts: 11
Subscriber Since:
May 18, 2014
Thanked 0 times in 11 posts
Reputation: 60
sp_UserOfflineSmall Offline
1
April 3, 2019 - 11:18 am
sp_Permalink sp_Print

Hi Stefan and Ness,

I just downloaded and installed the new version of polyboard.

Everything is running super smooth and works perfectly.

But I have some troubles with installing quick design toolbars. 

I already tried three times to install them but they aren’t appearing on my screen.

Does anyone know a hotfix for this or is it just me not knowing how to install them.

With regards 

Jan

Forum Timezone: Europe/London
Most Users Ever Online: 93
Currently Online: Geoff Pritchard, Lucian Baban
34
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
terry: 253
mark nichols: 119
jimbouk: 105
Christopher Paré: 97
syslab: 97
Duayne Naugle: 81
Tom Cleaver: 79
Jack Travis: 77
Conor Devoy: 65
Rafal Meckovski: 62
Newest Members:
Amin Afgar
Henk Burnett
Lucian Baban
JOHNNY MOTEVERDE
T Tung
Geoff Pritchard
PIERRE DUPUY
Nicolas Cesenj
nathan broom
planicska Mate
Forum Stats:
Groups: 2
Forums: 8
Topics: 1140
Posts: 6619

 

Member Stats:
Guest Posters: 3
Members: 100757
Moderators: 1
Admins: 7
Administrators: Ness, Stefan, michel melon, Carole Bosy, admin, Sunil Jaiswal, ipatrick
Moderators: Alex