Avatar
Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Small bug in PolyBoard
Avatar
Ness

Forum Posts: 1915
Subscriber Since:
October 4, 2012
Thanked 545 times in 1915 posts
Reputation: 23208
sp_UserOfflineSmall Offline
5
June 13, 2018 - 7:52 am
sp_Permalink sp_Print

Hi Both,

I’ve also often noted this bug and will inform Boole 

all the best,

Ness

Avatar
Rafal Meckovski


Forum Posts: 62
Subscriber Since:
October 18, 2017
Thanked 20 times in 62 posts
Reputation: 813
sp_UserOfflineSmall Offline
4
June 12, 2018 - 11:27 am
sp_Permalink sp_Print

Hi Alex,

But that makes no sense… does it? My only goal is to make PolyBoard better I hope my criticism will be welcomed 🙂

Rafal

Avatar
Alex
FRANCE

Forum Posts: 411
Subscriber Since:
January 20, 2017
Thanked 143 times in 411 posts
Reputation: 5634
sp_UserOfflineSmall Offline
3
June 12, 2018 - 11:00 am
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

hi,

Polyboard only revers link as you revers panel propriety

All the best, Alex

Avatar
Rafal Meckovski


Forum Posts: 62
Subscriber Since:
October 18, 2017
Thanked 20 times in 62 posts
Reputation: 813
sp_UserOfflineSmall Offline
2
June 11, 2018 - 11:37 am
sp_Permalink sp_Print

Forgot to specify: when I reapply the fitting link sub-method then everything is correct so the problem is that this takes me few extra clicks to fix and also this might lead to mistakes in the future.

Avatar
Rafal Meckovski


Forum Posts: 62
Subscriber Since:
October 18, 2017
Thanked 20 times in 62 posts
Reputation: 813
sp_UserOfflineSmall Offline
1
June 11, 2018 - 11:32 am
sp_Permalink sp_Print

Hello,

I have the fitting links like on the Image 1 (Back overpassing all other panels and fitting links set to only appear when this is true. I have even specified that when the opposite is true – back is underpassing then fitting link set to 0 (none))

The bug appears when I change panel priorities in Boxful sub-method. I change them to Back underpassing everything else and fitting links do not dissapear (Image 2) – they should since i set in fitting links: when back underpassing all other panels, then fitting link is none.

When I change panel priorities manually in Properties tab then everything works like expected. 

Am I doing something wrong or is it a bug?

Cheers!

image-1.JPGImage Enlarger

image-2.JPGImage Enlarger

sp_PlupAttachments Attachments
Forum Timezone: Europe/London
Most Users Ever Online: 256
Currently Online: Ronald Haywood
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
terry: 253
mark nichols: 132
Tom Cleaver: 106
jimbouk: 105
Christopher Paré: 97
syslab: 97
Duayne Naugle: 85
Jack Travis: 77
Conor Devoy: 77
Kerf Works: 63
Newest Members:
Rodrigo Maisterrena
Ronald Haywood
Jurgen Storl
Jason Rosasco
Ernest Russell
Matt Silkstone
mark boddington
Monika Helma
Rockfox Workshop
Emad Mansour
Forum Stats:
Groups: 2
Forums: 8
Topics: 1343
Posts: 7532

 

Member Stats:
Guest Posters: 4
Members: 116653
Moderators: 0
Admins: 7
Administrators: Ness, Stefan, michel melon, Carole Bosy, Alex, admin, ipatrick