Avatar
Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
3D view
Avatar
Stefan

Forum Posts: 677
Subscriber Since:
November 8, 2013
Thanked 127 times in 677 posts
Reputation: 6566
sp_UserOfflineSmall Offline
5
July 8, 2016 - 12:08 pm
sp_Permalink sp_Print

Hi again, we think the likely problem is an out of date graphics card driver on your computer. The graphics card is the ‘RDPDD Chained DD’ element in the report you uploaded. Best, Stefan

The following users say thank you to Stefan for this useful post:

Vicka Tsang
Avatar
Stefan

Forum Posts: 677
Subscriber Since:
November 8, 2013
Thanked 127 times in 677 posts
Reputation: 6566
sp_UserOfflineSmall Offline
4
July 8, 2016 - 10:54 am
sp_Permalink sp_Print

Hi again, thanks for sending over the report. Our technical team is taking a look at it now. I’ll get back to you as soon as I have a progress report. Best, Stefan

Avatar
Vicka Tsang

Forum Posts: 2
Subscriber Since:
July 6, 2016
Thanked 0 times in 2 posts
Reputation: 13
sp_UserOfflineSmall Offline
3
July 8, 2016 - 10:46 am
sp_Permalink sp_Print

Thanks Stefan!

Please find the attached file for your information.

The version I got is “PolyBoard 6.02c2”.

Many thanks.

Avatar
Stefan

Forum Posts: 677
Subscriber Since:
November 8, 2013
Thanked 127 times in 677 posts
Reputation: 6566
sp_UserOfflineSmall Offline
2
July 8, 2016 - 10:41 am
sp_Permalink sp_Print

Hi Vicka, thanks for your message. Can you open up Polyboard and go to 3D > Options > Diagnosis, then select the Copy button in the dialogue box. Can you paste the content into a text file and upload to the forum so we can check what’s going on. Can you also tell me what version of Polyboard you’ve got. Thanks, Stefan

Avatar
Vicka Tsang

Forum Posts: 2
Subscriber Since:
July 6, 2016
Thanked 0 times in 2 posts
Reputation: 13
sp_UserOfflineSmall Offline
1
July 8, 2016 - 10:05 am
sp_Permalink sp_Print

Hi

I’ve downloaded the free version and don’t know why I can’t use the 3D view (the button is in Grey that can’t be clicked).

May I know how could I use the 3D view? System requirement issues?

Many thanks!!

Forum Timezone: Europe/London
Most Users Ever Online: 67
Currently Online:
9
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
terry: 253
mark nichols: 119
jimbouk: 105
syslab: 97
Christopher Paré: 97
Jack Travis: 77
Duayne Naugle: 73
Peter Brown: 62
Rafal Meckovski: 62
Thusitha Karunatilake: 55
Newest Members:
Joe McKinney
Bruno Cabral
Брунович Заар
Antonie Verdete
Terry Lindop
lucio rios
Alfredo Shigenaga
nirmalya pal
lenita kumar
Aleksandr Che
Forum Stats:
Groups: 2
Forums: 8
Topics: 1116
Posts: 6498

 

Member Stats:
Guest Posters: 3
Members: 95784
Moderators: 2
Admins: 7
Administrators: Ness, Stefan, michel melon, Carole Bosy, admin, Sunil Jaiswal, ipatrick
Moderators: Alex, Laly Mulero