7.06B|Forum|WOOD DESIGNER

Avatar
Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
sp_Feed sp_TopicIcon
7.06B
Avatar
Alex

Forum Posts: 1657
Subscriber Since:
January 20, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
11
March 27, 2021 - 5:53 am
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi,

 

Version 7.06d is available on our website and is solving this issue

 

Cheers, Alexandre

Avatar
Alex

Forum Posts: 1657
Subscriber Since:
January 20, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
10
March 25, 2021 - 5:33 pm
sp_Permalink sp_Print

Hi, 

 

I know dev team make here possible to resolve this ASAP.

 

All the best, Alexandre 

Avatar
mark nichols

Forum Posts: 160
Subscriber Since:
May 18, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
9
March 25, 2021 - 4:54 pm
sp_Permalink sp_Print

Hi Alex

 

In case the developers think 7.06C fixes the issue, it doesent.

Avatar
Alex

Forum Posts: 1657
Subscriber Since:
January 20, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
8
March 25, 2021 - 11:23 am
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi,

Got it!

If you delete M&T on the plinth that works! I’ll send to the dev team quickly.

 

Cheers, Alex

Avatar
mark nichols

Forum Posts: 160
Subscriber Since:
May 18, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
7
March 25, 2021 - 10:59 am
sp_Permalink sp_Print

Hi Alex

 

Find a project that causes the problem

Avatar
Alex

Forum Posts: 1657
Subscriber Since:
January 20, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
6
March 25, 2021 - 8:25 am
sp_Permalink sp_Print

Hi,

 

You have the same problem’s with another computer?

 

Can you post a project to see if using specific assemblies or hardware creates this bug?

 

Thanks, Alexandre

Avatar
mark nichols

Forum Posts: 160
Subscriber Since:
May 18, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
5
March 24, 2021 - 5:18 pm
sp_Permalink sp_Print

And definitely not a PC problem as we have multiple full versions all running on different machines.

Avatar
mark nichols

Forum Posts: 160
Subscriber Since:
May 18, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
4
March 24, 2021 - 5:12 pm
sp_Permalink sp_Print

Hello Alex

 

We dont use any quick design libraries, ours are heavily integrated and have been since v4.00

Avatar
Alex

Forum Posts: 1657
Subscriber Since:
January 20, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
3
March 24, 2021 - 2:58 pm
sp_Permalink sp_Print

Hi,

 

I have made print test and don’t have problems to print Quick Design model in project mode

 

Can you try to install Polyboard again?

 

All the best, Alexandre

Avatar
mark nichols

Forum Posts: 160
Subscriber Since:
May 18, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
2
March 24, 2021 - 11:58 am
sp_Permalink sp_Print

Update

 

The problem is on the Project mode printing.

 

You can still print in the cabinet mode.

Forum Timezone: Europe/London
Most Users Ever Online: 256
Currently Online: jdjoineryltd
Guest(s) 13
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
Tom Cleaver: 162
mark nichols: 160
brendan kavanagh: 136
Conor Devoy: 132
Duayne Naugle: 129
Stu Robertson: 104
Zaheer Abbas: 86
Robert Coxhead: 63
Ray: 59
dean price: 56
Newest Members:
Yohaan Chandra
Per Thorsen
karameck@yahoo.com.au
ANETTE PISANI
Luke Maendel
Kirk Everhard
Tanya Snyman
Meelis Rätsep
Namhay-Thinley
KonradK
Forum Stats:
Groups: 2
Forums: 7
Topics: 2053
Posts: 11233

 

Member Stats:
Guest Posters: 4
Members: 237
Moderators: 0
Admins: 11
Administrators: Ness, Stefan, Michel, Carole, Alex, admin, Laly, ipatrick, Crystal, Fatima, Darren