Avatar
Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Wrong part in manufacturing methods
Avatar
Ness

Forum Posts: 1842
Subscriber Since:
October 4, 2012
Thanked 527 times in 1842 posts
Reputation: 22392
sp_UserOfflineSmall Offline
9
June 19, 2019 - 6:17 am
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi Paul,

I haven’t been able to run your youtube video as I get a video down message, but here are my remarks about your problem.

The Assembled parts sub method is not he same as the Structures Library.

The assembled parts sub method doesn’t allow you create the 2 railed structure that you require, you can only create complete framed panels.

This means that you cannot use a general manufacturing method to set up these rails  as it will always apply the default  Assembled Parts structure to a structured panel.

To easily get the top and bottom as you want them you must erase the Assembled Panel structure and re-apply the Materials sub method that contains the Structures Library 2 rails structure.

I know this is a bit awkward and not very coherent now that v7 contains the structure per panel type option, but for the time being this is the way the structures work. I’ll talk to the developers to see if they can change  the way this is organised.

 best regards,

Ness 

Avatar
paul labuschagne

Forum Posts: 31
Subscriber Since:
August 24, 2016
Thanked 0 times in 31 posts
Reputation: 158
sp_UserOfflineSmall Offline
8
June 18, 2019 - 7:18 am
sp_Permalink sp_Print

https://www.youtube.com/watch?…..38;index=2

Hi Alex this vid will explan my problem.. the file doesnt want to upload so i posted it on you tube please see the link.

Avatar
Alex
FRANCE

Forum Posts: 223
Subscriber Since:
January 20, 2017
Thanked 92 times in 223 posts
Reputation: 3417
sp_UserOfflineSmall Offline
7
June 14, 2019 - 2:34 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi,

first of all I’m very sorry for the concerns you face, did you install Polyboard 7.01i or 7.01j?

…which corrects all the last bugs to our knowledge.

in the example that I attached to you after adding it to the method in your library you could see that the sub method works perfectly with the surface split

Cheers, Alex

Avatar
paul labuschagne

Forum Posts: 31
Subscriber Since:
August 24, 2016
Thanked 0 times in 31 posts
Reputation: 158
sp_UserOfflineSmall Offline
6
June 14, 2019 - 7:51 am
sp_Permalink sp_Print

this doesnt help at all or do i miss something… i know how to split pannels and have done many difficukt ones.. the program however doesnt work..or didnt they read my inquery…really getting fed up with pb

THE MANUFACTURING METHODS DOESNT WORK.. IT ALWAYS REVERTS BACK TO THE WRONG TOPS AND SOMETIMES BOTTOM AS WELL… HOW DO I CANCEL MY UPGRADE AND GET MONET BACK.

embarassed

Avatar
Alex
FRANCE

Forum Posts: 223
Subscriber Since:
January 20, 2017
Thanked 92 times in 223 posts
Reputation: 3417
sp_UserOfflineSmall Offline
5
June 13, 2019 - 7:27 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi, 

To make this you must use Surface Split 

please see attached cabinet as an example,

All the best, Alex

Avatar
Alex
FRANCE

Forum Posts: 223
Subscriber Since:
January 20, 2017
Thanked 92 times in 223 posts
Reputation: 3417
sp_UserOfflineSmall Offline
4
June 12, 2019 - 7:29 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

hi,

i have sent a mail to the development team yesterday

i’ll speak to you as soon as i have news on this bug

Cheers, Alexandre

Avatar
paul labuschagne

Forum Posts: 31
Subscriber Since:
August 24, 2016
Thanked 0 times in 31 posts
Reputation: 158
sp_UserOfflineSmall Offline
3
June 11, 2019 - 1:06 pm
sp_Permalink sp_Print

here is 2 cabs one is corect and the other is what the comes out by default..

Avatar
Alex
FRANCE

Forum Posts: 223
Subscriber Since:
January 20, 2017
Thanked 92 times in 223 posts
Reputation: 3417
sp_UserOfflineSmall Offline
2
June 11, 2019 - 12:34 pm
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

hi,

can you send us your cabinet?

All the best, Alexandre

Avatar
paul labuschagne

Forum Posts: 31
Subscriber Since:
August 24, 2016
Thanked 0 times in 31 posts
Reputation: 158
sp_UserOfflineSmall Offline
1
June 11, 2019 - 10:22 am
sp_Permalink sp_Print

After setting up my methods and material panel structure… when addding a new cab it always puts the wrong top on the cab… see pics. it works correctthe first time.. but when making a new cab it always use the default in assembled part. i then have to delete the assenmbly and redo the top again.. the rest works perfecrly.problem-i-think.JPGImage Enlarger

correct-top.JPGImage Enlarger
pol1-wrong-top.JPGImage Enlarger
p1.JPGImage Enlarger
crycry

opening it again just now it gave me the wrong top and bottom… where can i disable assembled part? can i

sp_PlupAttachments Attachments
Forum Timezone: Europe/London
Most Users Ever Online: 67
Currently Online:
13
Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
terry: 253
mark nichols: 119
jimbouk: 105
syslab: 97
Christopher Paré: 97
Jack Travis: 77
Duayne Naugle: 73
Rafal Meckovski: 62
Peter Brown: 62
Thusitha Karunatilake: 55
Newest Members:
hernan villarreal
Christina Schregel
Javier Montenegro
Jason Egli
juan franco Modica
ROBERT mcmullin
Joe Rowland
Khair Hayat
Manuel Jose
Amjad Qureshi
Forum Stats:
Groups: 2
Forums: 8
Topics: 1119
Posts: 6511

 

Member Stats:
Guest Posters: 3
Members: 96064
Moderators: 2
Admins: 7
Administrators: Ness, Stefan, michel melon, Carole Bosy, admin, Sunil Jaiswal, ipatrick
Moderators: Alex, Laly Mulero